source not found

rólunk

A 1993-ban alapítottuk a hazai és nemzetközi ügyfeleink számviteli, adó és könyvvizsgálói feladatainak kiszolgálására. Külföldi ügyfeleink jellemzően osztrák és német gazdasági társaságok itteni magyarországi leányvállalatai. Munkatársaink német és angol nyelven beszélnek, sokéves hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkeznek a számvitel és az adózás területén. Szoros együttműködésben állunk a Consult-Union csoport másik önálló tagvállalatával a győri székhelyű Consult-Union Győr Kft-vel.
Minden ügyfelünket egyedinek tekintjük, és mindig biztosítjuk számukra a gazdasági sikerhez vezető utat, ill. az ahhoz szükséges pénzügyi biztonságot, legyen szó gazdasági társaságról, intézményről vagy egyéb szervezetről. A globális gazdaság kihívásai tekintetében, szolgáltatásaink közé tartoznak a nemzeti és nemzetközi irányelveknek megfelelő adózási, könyvelési, bérszámfejtési illetve könyvvizsgálói szolgáltatások. Mivel úgy véljük, hogy a hatékony működés az üzleti sikerek alapja, ezért ügyfeleinknek segítséget nyújtunk a pénzügyi és üzleti folyamataik felmérésében és ennek eredményeként megoldási javaslatokat teszünk, ezáltal hozzájárulva a vállalkozás hatékonyságának a növeléséhez.
Cégünk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett tagja. A társaság tulajdonosa és ügyvezetője Sós Levente, bejegyzett könyvvizsgálóként 1997 óta a tagja a Magyar Könyvvizsgálói Kamarának.
Készek vagyunk arra, hogy független könyvvizsgálóként és tanácsadóként működjünk közre a társaságokat érintő legfontosabb adózási-, számviteli- és gazdasági ügyek megoldásában. Amennyiben Ön bővebb információt szeretne kapni szolgáltatásainkról, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.
CÉGÜNK VEZETŐ TISZTSÉGVISELŐI:

sós levente

1986 - 1989 Pénzügyi és Számviteli Főiskola, Budapest
1990 - 1993 Közgazdasági Egyetem, Budapest
1989 - 1992 Ernst & Young Hungary, könyvvizsgáló asszisztens
1993 - Consult Union Hungária Kft, alapító, ügyvezető igazgató
1997 - bejegyzett könyvvizsgáló
Beszélt nyelv: német, angol

gräff nikoletta

2000 - 2003 Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügyi és Számviteli Kar
2003 - mérlegképes könyvelő
2006 - 2012 SK Union Kft.
2010 - okl. adótanácsadó
2012 - Consult Union Hungária Kft., adó és számviteli vezető
Beszélt nyelv: német, angol